Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет за покупка на 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    В смисъл може да си остане така батко
    А може и да не си остане
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

здравейте и от мен.преди време много си бях харесал 166 но,не успях да наваксам от към финансовавъзможност,но както и да е.
      сега нещо и аз съм се захласнал по 156 и дори мога да си я позволя.
      в този модел явно виншня вид ме привлича на -убезателно.прочетох доста теми по въпроса ,като не пропуснах и темата за резервните части(много добра тема) и като цяло автомобила за подръжка се определя в средния клас,но доста начесто проблеми по ходова част са описани в форума и някой от капризите на италианските мотори,които водят до проблеми,за които се изискват повече парички,но за жалост аз нямам излишни.(моля да се въздържат хора,които ще ми преглагат голф,защото нито съм имал ,нито бих се качил на такъв.благодаря.)
      156 -ката е един от фаворите ми за друг автомобил,като за мен дизайна както вече споменах е страхотен,освен това и на габарити ми допада не е голяма,но не и малка,а и като оборудване е доста доволно.
      въпреки ,че доста е писано по въпроса,няма да откажа и някой друг съвет от собственици.аз изложих моето мнение ,ако съм сгрешил по някоя точка,моля корегирайте.
      все пак да добавя някаква представа,ще изложа и някой от съперниците в моя списък:мондео 1999-2003г джия,вектра 1998-01,бмв 325 98-99,импреза 97-99,сааб 9-3,ровър 45 и един мъник фиат пунто 01-04.

благодаря
      винаги за кавото и да си говорим,знай че става дума за пари!!!

Comment

Е аз като фен друго няма да ти препоръчвам, айде на фиат скланям-те с евтина подръжка и добро качество.Особено по новите
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

В този момент покупката на 156 е много добра за 5000лв може да си вземеш от 1,6 до 2,0 за толкова пари получаваш супер дизайн и спортно усещане -разхода,частите,здравината не се различават от другите коли с малки изключения препоръчвам ти 2,0 и аз съм с такъв много върви и разхода е добър

Comment

Аз ти казвам да си вземеш Сааба или Импрезата...Това са едни от наи-здравите коли...За 156 ако толкова много ти харесва просто си я взимаш и забравяш за списака който си написал
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              - разход на гориво макс до 1 литър
              Не са минуси,отрицателни черти, за сметка на това е самолет мн върви 2.4 няма спор!
              1л какво?
              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

2.4 гори повече дизелово гориво от 1.9 с около един литър, при равни и други условия и състояние на двг.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Аз ти казвам да си вземеш Сааба или Импрезата...Това са едни от наи-здравите коли...За 156 ако толкова много ти харесва просто си я взимаш и забравяш за списака който си написал
                  Saab беше здрава кола допреди 13-15 години. Сега е кенеф с безбожно скъпи части. Който не вярва е свободен да си купи, а после като опре до поддръжка и ремонти може да ми се обади с молба за отстъпки
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Kolegi interesuvame alfa 156 2,4 140 ili 150 konja kovorim za 2003 godina..koe e po dobre?

Comment

140 ако питаш мене . Макар , че братчеда си зе 136 ца ама 00година 140 е по - добра по - евтина подръжка и хубав мотор .
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от jonib Покажи съобщение
                        Kolegi interesuvame alfa 156 2,4 140 ili 150 konja kovorim za 2003 godina..koe e po dobre?
                        Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                        140 ако питаш мене . Макар , че братчеда си зе 136 ца ама 00година 140 е по - добра по - евтина подръжка и хубав мотор .
                        Aз пък ти казвам че е по-добре 150-то коня да си вземеш...Аз в момента съм с 136-то...И ти препоръчвам по-мощтния мотор
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ако е читава да,ама аз зех една и вече ме е яд земи си хонда за какво ти е алфа шегувам се , ако ще зимаш зимай 2.0 TS,2.4JTD това са алфите, Истински те афли почват след 1.8

Comment

Вземи тази която е в по-добра форма, и която има по-добро излъчване
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И аз съм за 150 коньовата - най-малкото ще е с вътрешния фейслифт
                              ЕДИТ: 2003 2.4 със 140 коня няма (доколкото знам). Ако е 1.9 мултиджет 140, това вече е друга работа
                              Last edited by 156; d.m.y г., 11:54.
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Здравейте, бих искал да попитам къде в София мога да намеря наистина надежден сервиз, в който бих могъл да направя пълен преглед на кола, която евентуално съм решил да купя.Имам предвид специализиран.Насочил съм се към 2.4 JTD 136 коня.Става дума за пълна компютърна диагностика и обстоен преглед на ходова част.Ако е възможно и "жива" диагностика също.Благодаря.

Comment

Working...
                                X